Josper Type L*BC

varianty

80 jídel za hodinu

HJX25L*BC

64x60x190 cm

120 jídel za hodinu

HJX45L*BC

93x60x190 cm

175 jídel za hodinu

HJX50L*BC

93x86x190 cm

Produkt

JOSPER TYPE L*BC

Součástí grilu Typu L je vlastní podstavec, který zaručuje kuchaři ideální výšku pro práci. Grilovací rošt je umístěn ve výšce 110 cm. Grily s vlastním podstavcem je možné doplnit o kolečka (s vlastní brzdou), která umožní snadnou manipulaci, například při úklidu nebo převezení grilu v sezóně z kuchyně na zahrádku. 

 Označení BC pak znamená, že součástí grilu je také držák a prostor pro upevnění horní roštu, který slouží k temperování pokrmů, příloh, nahřívání talířů apod.

  • Rychlost

    O 35% rychlejší příprava pokrmů

  • Úspora

    40 % úspora spotřeby uhlí oproti otevřeným grilům

  • Odolnost

    Při každodenním provozu životnost až 30 let

Technické údaje
Doba rozhoření cca 30 minut
Denní spotřeba dřevěného uhlí 10-12 kg
Doba hoření 9 h
Kapacita pokrmů za hodinu 60 kg - průměrná. Cca 70 jídel/h
Grilovací teplota 250 ºC až 350 ºC
Výkon 3 kw
Doporučené odsávání 2 800 m3/h
Maximální hmotový průtok kouře 7 g/s
Doba rozhoření cca 35 minut
Denní spotřeba dřevěného uhlí 12-16 kg
Doba hoření 9 h
Kapacita pokrmů za hodinu 90 kg - průměrná. Cca 100 jídel/h
Grilovací teplota 250 ºC až 350 ºC
Výkon 4,5 kw
Doporučené odsávání 3 200 m3/h
Maximální hmotový průtok kouře 10,5 kw
Doba rozhoření cca 40 minut
Denní spotřeba dřevěného uhlí 16-20 kg
Doba hoření 9 h
Kapacita pokrmů za hodinu 110 kg - průměrná. Cca 150 jídel/h
Grilovací teplota 250 ºC až 350 ºC
Výkon 6 kw
Doporučené odsávání 3 200 m3/h
Maximální hmotový průtok kouře 14 g/s

DOKONALOST V JEDINÉM PŘÍSTROJI

Dveře trouby můžete mít v různých barevných variantách. Každá dvířka jsou opatřeny rukojetí z nerezové oceli. Podívejte se, jaké jsou možnosti:

Stainless Steel Code IN

Burgundy Code VC

Black Code NC

Brown Code M

White Code BL

Josper

DOKONALOST V JEDINÉM PŘÍSTROJI

Elegantní propojení grilu a trouby v jednom jediném přístroji. Španělská firma Josper vyvinula speciální technologii a se svými grily na dřevěné uhlí způsobila gastronomickou revoluci. V České republice se s technologií Josper můžete setkat již v mnoha restauracích.  

Grily Josper pracují na principu spalování speciálního přírodního dřevěného uhlí. Jednoduše lze nastavit různé úrovně grilování tak, aby připravované pokrmy zůstaly šťavnaté a zachovaly si perfektní strukturu a chuť.

A.s vlastním podstavcem (zaručí ideální výšku grilu)

Type L*HC
  • Trouba s grilem
  • podstavec
  • horní skříňka na slow cooking

Rozměry
93x86x138 cm

​​​​​​​
Produkt
Type L*BC
  • Trouba s grilem
  • podstavec
  • horní rošt

Rozměry
93x86x190 cm

​​​​​​​
Produkt
Type L
  • Trouba s grilem
  • podstavec

Rozměry
93x86x190 cm

​​​​​​​
Produkt

B.bez podstavce (určené na pracovní desku)

Type M*BC
  • Trouba s grilem
  • horní rošt

Rozměry
93x86x138 cm

​​​​​​​
Produkt
HJX20
  • Trouba s grilem

Rozměry
93x86x138 cm

​​​​​​​
Produkt

Máte zájem o Josper produkt? Kontaktujte nás