Grily Josper používají nejlepší šéfkuchaři a restaurace z celého světa, přečtěte si, jak jsou spokojeni naši klienti.
“Pro mně byl Josper jasnou volbou. Stejně jako nejlepší restaurace světa, i my využíváme tuto unikátní kombinaci grilu a trouby. Ke kvalitním surovinám prostě grilování patří a ke grilu zase šéfkuchař. Naše skvělé speciality připravené na Josper Grilu Vám s jistotou zaměstnají Vaše chuťové pohárky.
Šéfkuchař Jan Punčochář
„Pro mně byl Josper jasnou volbou.“
“U nás si můžete pochutnat na grilovaných specialitách, které vás spolehlivě přesvědčí o tom, že není gril jako gril. Rolls-Royce mezi grily Josper totiž není jen prostředníkem skvělé chuti, ale je opravdu jejím strůjcem.
Šéfkuchař a spolumajitel
Jaroslav Zahálka
„Rolls-Royce mezi grily“
“Mám rád kvalitní technologie, a právě proto jsme si jako první v České republice nechali Josper gril dovézt. Na voňavém dřevěném uhlí v něm připravujeme prakticky všechny pokrmy, od mořských plodů, zeleniny a příloh až po steaky. Jídla z Josper grilu jsou silně návyková a naši zákazníci si je opravdu vychutnávají.
Šéfkuchař Jiří Nosek
„Jídla z Josper grilu jsou silně návyková“
“Josper mne baví protože je to takovej chlapskej gril, pořádnej kus oceli, nemusíš se bát na něj sáhnout, na první pohled se zdá že je to spíš hrubá síla, ale opak je pravdou. Baví mě, že je to vlastně pečení a grilování zároveň. I přes to, že se jídlo připravuje při vysokých teplotách, dá se v něm dělat prakticky cokoliv a navíc má přidanou hodnotu tím, že dřevěné uhlí dokáže přidat další vrstvu chuti. Je prostě unikátní.
Šéfkuchař Martin Císař
„Pořádnej kus oceli, na který se nemusím bát šáhnout!“
Máte zájem o Josper produkt? Kontaktujte nás