Reference

Grily Josper používají nejlepší šéfkuchaři a restaurace z celého světa, přečtěte si, jak jsou spokojeni naši klienti.

Připravujeme steaky a burgery pouze z masa vlastních pastevně odchovaných zvířat. Máme zkušenosti z mnoha grily, ale Josper je naprostá špička. Nejen, že se dobře reguluje a udržuje teplota, ale navíc z něj nesálá tolik tepla jako z podobně velkých grilů, takže se dá úspěšně používat i v místnosti s odsáváním. Litinová konstrukce vytváří konstantní prostředí trouby, zatímco stavitelný rošt a možnost upravovat vrstvu uhlí dává prostor pro různě rychlé přípravy steaků. Dokážeme najednou grilovat 1,5 kilový Tomahawk společně s malým kouskem pupku a burgerem. Recepty jsme upravily na výrazně vyšší teploty. Já osobně nejraději pracuji při teplotě kolem 350 °C

Vulcano

Karel Kalný

Mitrovsky Angus / Mitrovsky Restaurant

majitel a šéfkuchař

„Josper je naprostá špička“

Foto 4
Foto 5
Foto 3
Foto 7

Pro mně byl Josper jasnou volbou. Stejně jako nejlepší restaurace světa, i my využíváme tuto unikátní kombinaci grilu a trouby. Ke kvalitním surovinám prostě grilování patří a ke grilu zase šéfkuchař. Naše skvělé speciality připravené na Josper Grilu Vám s jistotou zaměstnají Vaše chuťové pohárky.

Jan Punčochář

Šéfkuchař Jan Punčochář

Grand Cru

Foto 1

„Pro mně byl Josper jasnou volbou.“

Foto 2
Foto 6
Foto 4
Foto 5
Foto 3
Foto 7

U nás si můžete pochutnat na grilovaných specialitách, které vás spolehlivě přesvědčí o tom, že není gril jako gril. Rolls-Royce mezi grily Josper totiž není jen prostředníkem skvělé chuti, ale je opravdu jejím strůjcem.

Jaroslav Zahálka

Šéfkuchař a spolumajitel
Jaroslav Zahálka

Art Restaurant Mánes & Terrace Grill

Foto 1

„Rolls-Royce mezi grily“

Foto 2
Foto 6
Foto 4
Foto 5
Foto 3
Foto 7

Mám rád kvalitní technologie, a právě proto jsme si jako první v České republice nechali Josper gril dovézt. Na voňavém dřevěném uhlí v něm připravujeme prakticky všechny pokrmy, od mořských plodů, zeleniny a příloh až po steaky. Jídla z Josper grilu jsou silně návyková a naši zákazníci si je opravdu vychutnávají.

Jiří Nosek

Šéfkuchař David Vlášek

Zdeněk's Oyster Bar

Foto 1

„Jídla z Josper grilu jsou silně návyková“

Foto 2
Foto 6
Foto 4
Foto 5
Foto 3
Foto 7

Restaurace Amano je nejmladším přírůstkem do italské rodiny sítě restaurací La Collezione Riccarda Lucqueho a Ondřeje Rákosníka. Amano je moderní italská restaurace, jejímž srdcem je Josper gril. Specializuje se na přípravu masa, ryb i plodů moře. Snoubí se tu láska k řemeslu, ingrediencím i sezóně. Velký důraz je kladen na tradiční italské produkty, které dovolují vytvářet gastronomii na vyšší úrovni. Dominantou otevřené kuchyně je speciální Josper gril, který dodává pokrmům nezaměnitelnou chuť i aroma. Ať si z menu objednáte jakýkoliv chod, věřte, že se v některé fázi přípravy dotkl ohně. Určitě vyzkoušejte stařená masa prémiové kvality či výběr mořských plodů z Josper grilu s omáčkou guazzetto. À la carte menu nabízí také italskou pastu, risotto a výběr domácích dezertů, gelato či sorbety. Chcete-li si vychutnat kvalitní gastronomii v krásném industriálním interiéru, pak je Amano místem, kam se budete rádi vracet. Ať přijdete na oběd či večeři, najdete si tu svůj kousek pohostinné Itálie.

Martin Císař

Honza Vachuda

AMANO

Šefkuchař a spolumajitel

Foto 1

„Italská restaurace, jejímž srdcem je Josper gril“

Foto 4
Foto 5
Foto 3
Foto 7

Naše restaurace se vždy specializovala na úpravu pokrmů grilováním s použitím dřevěného uhlí. Nyní připravujeme jídla v nejmodernějším grilu Josper, který je celosvětově uznávaný pro svoji jedinečnost, která okouzlila i nás. Kouřová esence vznikající díky uhlí Marabú je tajemstvím neodolatelné chuti všech pokrmů, které projdou grilem a jeho vysokým žárem.

Vulcano

Filip Krupka

Vulcano Grill & Beer Restaurant

grill master

Foto 1

„Grill Josper je pro mě nepostradatelný parťák“

Foto 4
Foto 5
Foto 3
Foto 7

Máte zájem o Josper produkt? Kontaktujte nás