Josper HJA-PLUS-S80 Small

Kapacita 80 jídel za hodinu

Produkt
HJA-PLUS-S80

Základní model
Trouba: 75 x 110 x 78 cm
Gril: 51 x 50 cm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS-S80-TD

Trouba: 75 x 110 x 78 cm
Gril: 51 x 50 cm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS-S80-T

Trouba: 75 x 110 x 78 cm
Gril: 51 x 50 cm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

​​​​​​​
obrazek34 alt
HJA-PLUS-S80-HC

Trouba: 75 x 110 x 78 cm
Gril: 51 x 50 cm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS-S80-HCT

Trouba: 75 x 110 x 78 cm
Gril: 51 x 50 cm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS-S80-HCTD

Trouba: 75 x 110 x 78 cm
Gril: 51 x 50 cm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

​​​​​​​
obrazek34 alt

DOKONALOST V JEDINÉM PŘÍSTROJI

Dveře trouby můžete mít v různých barevných variantách. Každá dvířka jsou opatřeny rukojetí z nerezové oceli. Podívejte se, jaké jsou možnosti:

Stainless Steel Code IN

Burgundy Code VC

Black Code NC

Brown Code M

White Code BL

Josper

DOKONALOST V JEDINÉM PŘÍSTROJI

Elegantní propojení grilu a trouby v jednom jediném přístroji. Španělská firma Josper vyvinula speciální technologii a se svými grily na dřevěné uhlí způsobila gastronomickou revoluci. V České republice se s technologií Josper můžete setkat již v mnoha restauracích.

Grily Josper pracují na principu spalování speciálního přírodního dřevěného uhlí. Jednoduše lze nastavit různé úrovně grilování tak, aby připravované pokrmy zůstaly šťavnaté a zachovaly si perfektní strukturu a chuť.

Více informací

Uzavíratelné grily s dvířky HJA-PLUS mají bezesporu mnoho výhod. Jsou úspornější a mají tak oproti jakémukoliv otevřenému grilu násobně menší spotřebu dřevěného uhlí. Jsou přímo uzpůsobené po instalace do vnitřních kuchyní. Již v základním provedení obsahují bezpečnostní prvky pro umístění grilů pod digestoř napojenou do VZT. 

Obecně pece Josper fungují na principu přípravy surovin při vysokých teplotách. Například maso se ihned po vložení do grilu okamžitě zatáhne ze všech stran, a nevytéká z něj šťáva. Rozpuštěný tuk uvnitř masa má pak tendenci si do sebe natáhnout voňavý kouř z dřevěného uhlí, který uvnitř grilu cirkuluje.

Všechny suroviny se pak v pecích Josper připravují mnohem kratší dobu, čímž si zachovají svou přirozenou strukturu. Kombinace grilu a trouby v jednom zařízení nám pak umožňuje nejen grilovat, ale také péct a vařit (například ve speciálním nádobí Josper). Můžeme tak připravovat nejen maso, ryby a mořské plody, ale také omáčky, kaše, pyré, a všechny možné druhy zeleniny, brambor, rýže a dalších příloh.

Prémiová modelová řada grilů Josper HJA-PLUS je nyní ještě lepší.

Úchvatný design není to jediné, čím se nyní modely HJA-PLUS mohou pochlubit. Při zachování veškerých vlastností standardní řady HJX-PRO, jako jsou například: úspora spalování uhlí, rychlost přípravy pokrmů, celková kvalita zpracování, spolehlivost, a mnohé další, nabízejí teď „HJÁčka“ oproti standardním modelům mnohé vychytávky:

  • Zejména se jedná o hydraulický systém samodovíracích dvířek, který v běžném provozu velice ulehčuje a zároveň zefektivňuje práci šéfkuchaře. Stačí dveře grilu jemně posunout směrem nahoru a samy se pak šetrně zavřou.
  • Přepracované, modernizované horní a dolní větrací otvory, které usnadňují cirkulaci vzduchu a také se teď snadněji čistí. 
  • Vylepšený filtr pro zachytávání popílku a jisker, zvýšenou účinnost Firebreaku, kterou zaznamenáte při chlazení kouře proudícího do digestoře. Bezpečnostní prvky tak nyní vyhovují i těm nejpřísnějším kritériím.
  • Oproti standardním modelům HJX-PRO má dvojité boční stěny, které mnohem lépe izolují teplo uvnitř grilu, a naopak vnější stěny grilu pak zůstávají i při plném provozu mnohem chladnější. Je tedy vhodný i pro umístění do centrálního prostoru kuchyně, kde se kolem pece ve větší míře pohybuje personál. 
  • Zásadní změnou prošel také horní temperovací prostor, který je nyní uzpůsoben pro používání GN pekáčů, plechů a dalšího originálního příslušenství Josper.
  • Temperovací prostor může být otevřený nebo uzavřený. Modely grilů s horním uzavíratelným temperovacím boxem označené jako HC vypadají nádherně a bezesporu přináší další výhody. Využívají se zejména pro temperování surovin před vložením do grilu, k odpočinku masa pro vyjmutí z grilu, ale také pro uchování již připravených pokrmů v ideální teplotě pro pozdější výdej. Tento uzavíratelný box lze také použít pro přípravu pokrmů podobným způsobem jako v holdomatu, tedy pro nízkoteplotní pečení.