Produkty

V Josper grilu si pokrmy připravované na dřevěném uhlí zachovávají svou přirozenou strukturu a zároveň získávají nezaměnitelnou chuť a výjimečnou šťavnatost.

Rozdělení grilů

ROZDĚLENÍ GRILŮ

Josper grily jsou vyráběny v několika provedeních a 4 velikostech. Pro lepší pochopení vám o rozdělení něco napíšeme.

Rozdělení grilů Josper

ZÁKLADNÍ

Základní rozdělení dle typů určuje jde-li o grily:

  • Bez podstavce

    Určené k uložení na pracovní desku - Type PM a M

  • S vlastním podstavcem

    Zaručuje, že gril je v ideální výšce pro práci - Type L

Jednotlivé

Typy grilů můžete pořídit v různých modelech určující velikost a kapacitu grilu:

  • Model 20

    • pro menší provozy
    • kapacita 40 jídel za hodinu
  • Model 25

    • pro malé restaurace
    • kapacita 80 jídel za hodinu
  • Model 45

    • pro středně velké restaurace
    • kapacita 120 jídel za hodinu
  • Model 50

    • pro větší restaurace
    • kapacita 170 jídel za hodinu

OSTATNÍ INFORMACE

Modely grilů 25, 45 a 50 je možné pořídit v provedení Typu M nebo Typu L. Tedy samostatně bez podstavce pro uložení na pracovní desku nebo s vlastním podstavcem.

Grily s vlastním podstavcem - Type L je možné kombinovat i s kolečky pro lepší manipulaci. Kompletní varianta - Type L je s podstavcem a navíc s horní skřínkou, kterou lze využívat na mnoho funkcí od slow cooking po temperaci a udržování teploty pokrmů.

Máte zájem o Josper produkt? Kontaktujte nás