Josper HJA-PLUS-L175 Large

Kapacita 175 jídel za hodinu

Produkt
HJA-PLUS L175

Základní model
Trouba: 1040 x 1170 x 1040 mm
Gril: 760 x 760 mm 
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS L175 T

Trouba: 1040 x 1170 x 1040 mm
Gril: 760 x 760 mm 
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS L175 TD

Trouba: 1040 x 1170 x 1040 mm
Gril: 760 x 760 mm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

​​​​​​​
obrazek34 alt
HJA-PLUS L175 HC

Trouba: 1040 x 1170 x 1040 mm
Gril: 760 x 760 mm 
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS L175 HCT

Trouba: 1040 x 1170 x 1040 mm
Gril: 760 x 760 mm 
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

obrazek34 alt
HJA-PLUS L175 HCTD

Trouba: 1040 x 1170 x 1040 mm
Gril: 760 x 760 mm
Doba rozpálení přibližně 30 minut
Teplota grilování 250 až 350 °C
Denní průměrná spotřeba dřevěného uhlí: 10 až 12 kg
Technický list

​​​​​​​
obrazek34 alt

Další informace

Více informací

Uzavíratelné grily s dvířky HJA-PLUS mají bezesporu mnoho výhod. Jsou úspornější a mají tak oproti jakémukoliv otevřenému grilu násobně menší spotřebu dřevěného uhlí. Jsou přímo uzpůsobené po instalace do vnitřních kuchyní. Již v základním provedení obsahují bezpečnostní prvky pro umístění grilů pod digestoř napojenou do VZT. 

Obecně pece Josper fungují na principu přípravy surovin při vysokých teplotách. Například maso se ihned po vložení do grilu okamžitě zatáhne ze všech stran, a nevytéká z něj šťáva. Rozpuštěný tuk uvnitř masa má pak tendenci si do sebe natáhnout voňavý kouř z dřevěného uhlí, který uvnitř grilu cirkuluje.

Všechny suroviny se pak v pecích Josper připravují mnohem kratší dobu, čímž si zachovají svou přirozenou strukturu. Kombinace grilu a trouby v jednom zařízení nám pak umožňuje nejen grilovat, ale také péct a vařit (například ve speciálním nádobí Josper). Můžeme tak připravovat nejen maso, ryby a mořské plody, ale také omáčky, kaše, pyré, a všechny možné druhy zeleniny, brambor, rýže a dalších příloh.

Prémiová modelová řada grilů Josper HJA-PLUS je nyní ještě lepší.

Úchvatný design není to jediné, čím se nyní modely HJA-PLUS mohou pochlubit. Při zachování veškerých vlastností standardní řady HJX-PRO, jako jsou například: úspora spalování uhlí, rychlost přípravy pokrmů, celková kvalita zpracování, spolehlivost, a mnohé další, nabízejí teď „HJÁčka“ oproti standardním modelům mnohé vychytávky: