Celkové rozměry (š x h x v): 1204 x 392 x 649
Grilovací plocha: 1044 x 232 mm (x3 úrovně)
Doba rozpálení přibližně 20 minut Teplota grilování 250 °C
Denní spotřeba dřevěného uhlí v průměru 10 až 12 kg
Technický list aktuálně není k dispozici.
Josper ROBATA je otevřený gril na dřevěné uhlí pro přípravu pokrmů ve stylu „robatayaki“, což je starobylá kulinářská technika japonské kultury, která spočívá v přípravě pokrmů na grilu, před zraky strávníků.
Malé porce jídla se grilují na špejlích na žhavém dřevěném uhlí. Ideální pro přípravu všech druhů masa, ryb a zeleniny jedinečným způsobem, při kterém suroviny nikdy neztratí původní chuť.
Grily lze zapustit do stolu nebo umístit na jeho povrch.
Příprava surovin na ROBATA grilech funguje ve třech výškových a teplotních úrovních:
Na ROBATA grilech od Josperu je možné také udit. A to sice pomocí speciálního komponentu. Ke grilům existuje i mnoho dalšího příslušenství (např.: různé druhy grilovacích roštů, pečících pekáčků, apod.).