Více informací
Jedná se o nádhernou a precizně zpracovanou kombinaci otevřených baskických grilů Parrilla Vasca a uzavřených pecí Josper HJX-PRO v jednom kompaktním modulu na kolečkách (Monoblock-MB)
JOSPER grily COMBO slučují všechny výhody otevřených výškově polohovatelných grilů s úspornou a rychlou variantou přípravy všech surovin v uzavřených pecích. Josper.
Stroje COMBO se pak zaručeně stávají solitérem v každém gastro provozu.
Část otevřené sekce grilu – Parrilla Vasca:
- Technicky, je Parrilla umístěna do profilu se vzduchovou komorou, s chladícím systémem. Pro nastavení výšky roštu se používá přední zvedací kolo, kterým můžete nastavit vhodnou výškovou úroveň pro grilování různých druhů potravin. Tento systém má reduktor s milimetrovou přesností a dokáže pohybovat rošty bez velké námahy.
- Vnější část grilu je z oceli s ochrannými prvky bez jakýchkoliv spár. Z tohoto důvodu je čištění velmi jednoduché, rychlé a snadné.
- Každý grill má také dole prostor na skladování uhlí, nádobí a doplňků.
- Dřevěné uhlí se vkládá do speciální nádoby k tomu určené. Její patentovaný design, pak zaručuje, že se teplo koncentruje pouze směrem nahoru k jednotlivým roštům.
Tento efekt ocení zejména kuchaři, kteří mohou grilovat po celou směnu, aniž by teplo sálalo po celém prostoru kuchyně. Tím se také urychluje příprava jídel a samozřejmě se zvyšuje pracovní komfort a bezpečnost.
Část uzavřené sekce grilu s dvířky – HJX-PRO:
- Rychlá příprava pokrmů při zachování přirozené struktury surovin, ale zejména výjimečná šťavnatost, nezaměnitelné chuť a exklusivní aroma veškerých jídel.
- Inovativní design grilu navržen s cílem úspory uhlí až o 40 %. Díky možnosti korigovat přívod vzduchu v pěti stupních, je snadné reagovat na situaci v restauraci tím, že můžeme hoření uhlí utlumit a posléze opět nechat rozhořet.
- Speciální ocelové slitiny a další patentované technologie, díky kterým je možné celodenně připravovat jídla při teplotě 300-350°C.
- Uzavřené pece a grily typu HJX-PRO lze využít v přípravě tradiční kuchyně na přípravu všech druhů masných pokrmů (kuřecí, hovězí, zvěřina, hamburgery, a další). Použitím originálního nádobí speciálně navrženým od Josperu, lze pak také připravovat sofistikované pokrmy ideální pro restaurace alá carte, např.: vejce, rýže, kaše, zeleninu, veškeré přílohy, mořské plody, ryby, houby ale dokonce i dezerty.
U JOSPER grilů je standardem, že vše je navrženo tak, aby materiály vydržely celodenně vysoké teploty.