Celkové rozměry (š x h x v): 1400 x 900 x 1610 mm
Grilovací plocha: 500 x 600 mm (2x)
Doba rozpálení přibližně 20 minut
Teplota grilování 250 °C
Denní spotřeba dřevěného uhlí v průměru 20 až 22 kg
JOSPER grily PARRILLAS VASCAS májí pro naše klienty po celém světě velkou přidanou hodnotu. Exklusivní brand, prvotřídní zpracování a výjimečné vlastnosti, které zaručují všem uživatelům punc odlišnosti.
Pro majitelé otevřených baskickýh grilů je důležitá také skutečnost, že je ideálním nástrojem pro tzv. „showcooking“ před klienty.
Přirozené proudění horkého vzduchu a minerální izolace zajišťují optimální výkon a zamezují přenosu tepla do prostoru kuchyně.
Výšku roštu pro správné grilování nastavujete pomocí ovládacího kola s naprosto přesným hydraulickým systémem, který vám pak zaručí plynulý chod i v té nejvytíženější kuchyni.
Výhody Josper Basque grilů Parrillas Vasca:
Široký výběr velikostí a modelů, pro všechny druhy kuchyní.
Větší bezpečnost pro personál. Ovládací kolo je umístěno mimo dosah tepla a ohně, tudíž nehrozí riziko spálení.
Rošty se pohybuje bez námahy. Nejsou zde žádné těžké mechanismy, které jsou známé u podobných druhů otevřených grilů.
Vždy máte ideální kontrolu nad vařením. Grilovací rošty se ovládají s milimetrovou přesností.
Pro nastavení výšky roštu se používá přední ovládací kolo, kterým můžete nastavit vhodnou výškovou úroveň pro grilování různých druhů potravin.
Gril disponuje ochrannou bariérou s minerální izolací a funkčním ventilačním systémem založeným na více komorách vzduchového okruhu.
Z grilu sálá méně tepla do okolí v porovnání s ostatními otevřenými grily.
Dřevěné uhlí se vkládá do speciální nádoby k tomu určené. Její patentovaný design, pak zaručuje, že se teplo koncentruje pouze směrem nahoru k jednotlivým roštům.
Vnější část grilu je z oceli s ochrannými prvky bez jakýchkoliv spár. Z tohoto důvodu je čištění velmi jednoduché, rychlé a snadné
Gril je jedinečný svým precizním zpracováním.
Popel propadá dolů do uzavřeného popelníku. Čištění je pak velmi snadné.
Grily PARRILLAS VASCAS můžete mít ve variantách:
Countertop (CT) – otevřené Parrillas grily bez podstavce, určené k umístění na stávající pracovní desku či stůl.
Monoblock (MB) – otevřené Parrillas grily s vlastním podstavcem. Dají se velmi jednoduše přemisťovat. Májí kvalitní kolečka (s vlastní brzdou), která umožňují snadnou manipulaci, například při úklidu nebo převezení grilu v sezóně z kuchyně třeba na zahrádku.