Josper PVJ-50-2-1-CT

Produkt

PVJ-50-2-1-CT

Celkové rozměry (š x h x v): 1400 x 900 x 1610 mm
Grilovací plocha: 500 x 600 mm (2x)
Doba rozpálení přibližně 20 minut                                                                                                                                                                      Teplota grilování 250 °C
Denní spotřeba dřevěného uhlí v průměru 20 až 22 kg

Technický list

Galerie

Více informací

JOSPER grily PARRILLAS VASCAS májí pro naše klienty po celém světě velkou přidanou hodnotu. Exklusivní brand, prvotřídní zpracování a výjimečné vlastnosti, které zaručují všem uživatelům punc odlišnosti.

Pro majitelé otevřených baskickýh grilů je důležitá také skutečnost, že je ideálním nástrojem pro tzv. „showcooking“ před klienty.

Přirozené proudění horkého vzduchu a minerální izolace zajišťují optimální výkon a zamezují přenosu tepla do prostoru kuchyně.

Výšku roštu pro správné grilování nastavujete pomocí ovládacího kola s naprosto přesným hydraulickým systémem, který vám pak zaručí plynulý chod i v té nejvytíženější kuchyni.

Výhody Josper Basque grilů Parrillas Vasca:

Široký výběr velikostí a modelů, pro všechny druhy kuchyní.

Větší bezpečnost pro personál. Ovládací kolo je umístěno mimo dosah tepla a ohně, tudíž nehrozí riziko spálení.

Rošty se pohybuje bez námahy. Nejsou zde žádné těžké mechanismy, které jsou známé u podobných druhů otevřených grilů.

Vždy máte ideální kontrolu nad vařením. Grilovací rošty se ovládají s milimetrovou přesností.

Pro nastavení výšky roštu se používá přední ovládací kolo, kterým můžete nastavit vhodnou výškovou úroveň pro grilování různých druhů potravin.

Gril disponuje ochrannou bariérou s minerální izolací a funkčním ventilačním systémem založeným na více komorách vzduchového okruhu.

Z grilu sálá méně tepla do okolí v porovnání s ostatními otevřenými grily.

Dřevěné uhlí se vkládá do speciální nádoby k tomu určené. Její patentovaný design, pak zaručuje, že se teplo koncentruje pouze směrem nahoru k jednotlivým roštům. 

Vnější část grilu je z oceli s ochrannými prvky bez jakýchkoliv spár. Z tohoto důvodu je čištění velmi jednoduché, rychlé a snadné

Gril je jedinečný svým precizním zpracováním.

Popel propadá dolů do uzavřeného popelníku. Čištění je pak velmi snadné.

Grily PARRILLAS VASCAS můžete mít ve variantách:

Countertop (CT) – otevřené Parrillas grily bez podstavce, určené k umístění na stávající pracovní desku či stůl.

Monoblock (MB) – otevřené Parrillas grily s vlastním podstavcem. Dají se velmi jednoduše přemisťovat. Májí kvalitní kolečka (s vlastní brzdou), která umožňují snadnou manipulaci, například při úklidu nebo převezení grilu v sezóně z kuchyně třeba na zahrádku.